Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland

Style your climate.

ewt makes it possible.

Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland, med lang erfaring fra elektrisk oppvarming og kjøling. Flere tiårs erfaringer kombinert med nyskapende design gir produktene en garantert feel-good-faktor.
Bli bedre kjent med oss!

ewt - elektrisk oppvarming og kjøling med komfort

ewt er et merkevare Made in Germany – grunnlagt i Nürnberg i 1965. Merkevaren har alltid hatt tradisjon på å være en pioner innen elektrisk oppvarming og kjøling. Innovasjon og design har høyt fokus i produktutviklingen i firmaet, derfor finner du topp moderne produkter i vår portefølje.

ewt er en del av Glen Dimplex Group, et av verdens ledende selskaper innen varme- og kjøleteknologi. Takket være synergiene med morselskapet, kan vi raskt reagere på markedstrender og implementere ny teknologi.

Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend

Vår oppgave

Vi bidrar til komfort i hjemmet – med portable, frittstående varme- og kjøleprodukter. Våre produkter har innovativ design og høy kvalitet. Vi har gjort dine behov til våre krav.
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
< class="pod-title">Vår <span>visjon</span>
Med mottoet «style your climate» strekker vi oss langt for å utvikle produkter som er elegante, lekre og passer inn i hjemmet ditt. Med denne tilnærmingen ønsker vi å bli markedsledende.